JOW

JOW staat voor Jeugd Orkest Westmalle.

Al meer dan 10 jaar geven we zo de kans aan jonge, startende muzikanten om ook in groep te spelen. De kinderen starten met notenleer vanaf het 3e leerjaar, kiezen een instrument en krijgen individueel les. Eens de instrumentenlessen gestart zijn, mogen ze zo snel mogelijk mee aansluiten in het jeugd orkest. Uiteraard met als doel door te stromen naar het grote orkest. Zo zijn er vandaag nog steeds enkele muzikanten onder ons die destijds gestart zijn met JOW. Momenteel is Kaat Vissenberg dirigent van JOW en zij doet dat dat met erg veel enthousiasme!

 Naast al dat repeteren proberen we ook veel aandacht te hebben voor leuke activiteiten! Zo spelen we met Driekoningen van deur tot deur. Met de opgeleverde centen gaan we dan een leuke uitstap doen. We gingen bijvoorbeeld al zwemmen, schaatsen en ons uitleven in een trampolinepark.

Met het officieel openen van de kermis van Westmalle trommelen de muzikantjes mee met het grote orkest en daarvoor worden ze achteraf beloond met kermispret!

 Heb je ook kriebels om een instrument te leren spelen? Dan ben je altijd welkom om eens te komen luisteren. De groep is steeds op zoek naar nieuwe talenten!

Voor informatie m.b.t. JOW kan je terecht bij Heidi Snels (heidi.snels@gmail.com of 0497/68 92 82).